Wednesday, June 6, 2012

Masa bergembira vs berita gembira


 Hey readers *lambai-2 tangan* Hari ni shue nak share dengan korang something
yang happy bagi shue . Haha , bagi shue lah kod . Kay sakai *abaikan*
Okay , hari tu shue hang out dengan member gila-2 shue . Hee , sebenarnya time
kiteorang hang tu banyak benda yang berlaku . Gila-2 jeh . Sakit hati ada , kelakar pun
ada . Malas nak cerita . Shue share gambar jelah eh ? Okay jap auw !

Kebetulan , shue dgn maiya pakai baju warna merah . 

Intan dgn fatin pun secara kebetulan pakai 
baju warna yang sama . Haha , takboleh blaa kay ~

McFlurry time ~ 

Dua budak comel . Hee ^^v

Gambar kentang tabuq je sempat snap . Gambar 
bugger dia tak snap pun . Hee

With my bestie . Hee , illoveyouu friend ♥

Iloveyouu friends , muuahhh :*

Okay , tu je yang shue dapat share dengan korang . Now , continued
dengan berita gembira shue ~ Tadi shue ade test JPJ . Hehe , alhamdulillah 
lulus jugak . Eh shue ambik lesen motor lah . Bukan kereta tau . Kereta tak cukup 
17tahun lagi (tak cukup umur) . Err ? Bila shue cakap kat semua yang 
nak ambik lesen kereta tak cukup umur lagi . Masing-2 tergelak macam ape tah . 
Geram gilaa ohh . Sabaq jelah . Heee , firstly memang terlampau nervous gila babun ah .
Bila nama shue disebut untuk siap sedia nak test , jantung makin laju berdegup .
Nasib tangan tak ketaq . Time dah naik motor tu sempat lagi berkata dengan hati 
"Shue kau boleh lah , jangan dok wat kalut sangat . Relax dah" Haha , see ? Boleh lagi
cakap dalam hati macam ni . Time test tu bawak lah motor macam biasa then buat semua 
undang-2 yang macam shue belajar selama ni . Huh ! Habis-2 je test tu , nervous 
makin menjadi-jadi ada lah . Badan pun panas , macam nak demam je .
Takut gilaa nak dengaq keputusan lulus or gagal . Bila nak pergi sign tu tengok-2 kertas 
tu tulis lulus . Alhamdulillah lah *tersengeh macam orang gila* Sekarang nak tunggu 
lesen keluaq je lagi . Hee , lepas dah ada lesen . Vroom vroomm . Ape lagi merempit lah kan ?
Haha :P Kay lah korang . Gtg , next time shue blogging lagi kay . Byee *flying kiss*



FOREVER BY MY SIDE ((:

1 comment:

danieka said...

MACAM sama ja story ngn aq? haha
(ne aku Maiya, songlap blog orng sat) haha

Copyright@2012. All Right Reserved by Shue Hada