Sunday, January 22, 2012

My blood pressure dropped


Hye guys . Hye my sayang sayanggs . 
You know what ? My blood pressure dropped ?! Oh goshh :O
Haha , relax guys . Tak perlu risau shue oke lah . Korang jangan
jadi macam BF shue tau . Risau kemain lagi . Lepas je dia tahu yang
tekanan darah shue menurun . Wah-2 ape lagi . Macam-2 lah dia tanya .
Sampai dia soal macam-2 kat mak shue . Hihi , baru sekarang shue nampak
yang dia betul-2 take care and caring pasal shue . Shoo shuweett .
Iloveyoubaby :* Ayg oke lah b . Jangan lah risau sangat sampai nak menangis
and datang sini . Kite ni dah lah jauh beribu-ribu batuu . Macam lah
banyak sangat duit b tu nak beli tiket kapal terbang :P

p/s : Makwe awak ni belum nak mati lagi :') Jangan risau keyh .
I will fight this disease for you b :* Iloveyou imissyou for ever
and ever until my last breath :')


FOREVER BY MY SIDE ((:

2 comments:

maiya said...

: see! he still love n need u! hehe

shuhAda said...

Hihi :'D

Copyright@2012. All Right Reserved by Shue Hada